Een ambachtelijke, SUIKERVRIJE confituur met een HOOG FRUITGEHALTE

 

 

Uit liefde voor onze Ardense geboortegrond, hebben we die steeds met zorg bewerkt om er het beste van te oogsten.

 

In het hart van een framboos veld, hebben we beslist om een gedeelte van onze oogst ambachtelijk te verwerken en hebben we een unieke reeks produkten ontwikkeld : de «Délices à Tartiner »

 

Deze suikervrije confituren zijn ontwikkeld op basis van TAGATESSE®, een zoetstof onttrokken uit lactose, melksuiker

 

Met  Délices à tartiner werd volop gekozen voor de gezonde aanpak, met een heel bijzondere eigenheid : het uitzonderlijk hoge gehalte aan fruit : 83 %.

 

Een rijke smaak, een respectvolle ambachtelijke verwerking van het fruit, een herwaardering van de korte keten : 3 elementen die « Délices à tartiner » kenmerken.

Délices à tartiner - confiture sans sucre aux fruits (fraise, framboise, rhubarbe, ananas, myrtilles, mûres, abricots

NIEUW! Een hooigelei ...

Michel Gillet breidt zijn assortiment zonder suiker uit met een hooigelei! Hij verwerpt het ook in de vorm van een nieuw aperitief.

LEES COLMPLET ARTIKEL HIER (pdf) - FR

Délices à tartiner - geléee au foin

 

 

De Framboiseraie

#
Ontdek de Framboiseraie